Hamilton-beach 33260 Manuel d'utilisateur

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Slow Cooker
840126500
English ................................................ 2
USA: 1-800-851-8900
Français ............................................ 15
Canada : 1-800-267-2826
Español .............................................. 26
México: 01 800 71 16 100
Le invitamos a leer cuidadosamente este
instructivo antes de usar su aparato.
Mijoteuse
Olla de cocción lenta
READ BEFORE USE
LIRE AVANT L’UTILISATION
LEA ANTES DE USAR
840126500 Ev03 7/6/04 3:36 PM Page 1
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Résumé du contenu

Page 1 - Olla de cocción lenta

Slow Cooker840126500English ... 2USA: 1-800-851-8900Français ...

Page 2 - SAVE THESE INSTRUCTIONS!

10Main DishArroz con Pollo2 (3-pound/1.35 kg) chickens, cut in pieces1 14.5-ounce (415 g) can Italian-style stewed tomatoes1 16-ounce (450 g) bag froz

Page 3 - Parts and Features

11Main DishSweet & Pungent Meat Balls5 pounds (2,250 g) frozen cooked meatballs2 (12-ounce/375 ml) jars grape jelly2 (12-ounce/375 ml) jars curran

Page 4 - How to Use Your Slow Cooker

12Side DishesGlazed Carrots5 pounds (2.25 kg) baby carrots1 medium onion, sliced1⁄4 teaspoon (1.25 ml) salt3⁄4 cup (175 ml) honey3⁄4 cup (175 ml) apri

Page 5 - Tips for Slow Cooking

13DessertsNew Orleans Bread Pudding16 cups (4 L) bread cubes, diced10 cups (2.5 L) milk, scalded8 eggs, beaten3 cups (750 ml) sugar2 teaspoons (10 ml)

Page 6 - Warmer/Server

14Customer ServiceIf you have a question about your slow cooker, call our toll-free customer servicenumber. Before calling, please note the model, typ

Page 7 - Cleaning

15Autres renseignements de sécurité aux consommateursIMPORTANTES PRÉCAUTIONSCONSERVEZ CES INSTRUCTIONS !Lors de l’utilisation d’appareils électroménag

Page 8 - Dips and Sauces

16Pièces et caractéristiquesLe bouton de commande sur la mijo-teuse offre un réglage à faible et hautetempérature pour la cuisson. Leréglage de mainti

Page 9 - Soups and Stews

17Mode d’utilisation de la mijoteuse1. Avant l’utilisation initiale, laver le couvercle et le plat dans de l’eau chaude savonneuse. Rincer et sécher.N

Page 10 - Main Dish

18Conseils de mijotage• Le couvercle de la mijoteuse ne fermepas hermétiquement sur le plat, maisdoit être centré sur le plat pour donnerles meilleurs

Page 11

19La mijoteuse 23 x 33 x 10 cm (9 x 13 po) sera essentielle pour les réceptionspour garder pendant des heures au chaud sans danger les plats mijotés

Page 12 - Side Dishes

This product is intended for household use only.This appliance is equipped with a polarizedplug. This type of plug has one blade widerthan the other.

Page 13 - Desserts

20Adaptation de recettesCertains ingrédients ne conviennentpas à la cuisson prolongée dans la mijoteuse. Les pâtes alimentaires, lesfruits de mer, le

Page 14 - Customer Service

21Salsa con Queso2 morceaux de 2 livres (900 g) de tartinade de fromage fondu pasteurisé, coupéen morceaux de 2 po (5 cm) 11⁄2 pinte (1,5 L) de salsa

Page 15 - CONSERVEZ CES INSTRUCTIONS !

22Arroz con Pollo2 poulets (3 livres/1,35 kg), coupés en morceaux1 boîte (14,5 onces/415 g) de tomates italiennes à l’étuvée 1 sachet (16 onces/450 g)

Page 16 - Pièces et caractéristiques

23Boulettes de viande aigres-douces5 livres (2,25 kg) de boulettes de viande congelées, cuites2 pots (12 onces/375 ml) de gelée de raisins2 pots (12 o

Page 17 - ATTENTION

24Tourte aux baies sauvages4 livres (1,8 l) de baies fraîches2 tasses (500 ml) de sucre1⁄2tasse (125 ml) de tapioca à cuisson rapide1⁄2tasse (125 ml)

Page 18 - Conseils de mijotage

25Service à la clientèleSi vous avez une question au sujet de la mijoteuse, composer notre numéro sansfrais d’interurbain du service à la clientèle. A

Page 19 - Comment utiliser une mijo

26SALVAGUARDIAS IMPORTANTES¡GUARDE ESTAS INSTRUCCIONES!Cuando use aparatos eléctricos, es importante seguir todas las precauciones de seguridadque inc

Page 20 - Nettoyage

27LOWHIGHKEEPWARMOFFPartes y funciones1. Tapa plástica2. Tapa de vidrio3. Vasija de cocción4. Base5. Perilla de controlCapacidad¿Cuánto soporta la oll

Page 21 - Recettes

281. Antes del primer uso, lave la tapa devidrio, tapa plástica y vasija de coc-ción en agua caliente y jabonosa.Enjuague y seque. No sumerja labase e

Page 22 - Rôti de boeuf aux oignons

29GRADUACIÓN DE TEMPERATURA BAJA ALTA2 pollos enteros de 5 libras (2,25 kg) 8 6Bife de res de 5-6 libras (2,25-2,7 kg) 10 5Jamón ahumado, deshuesado d

Page 23 - Boeuf barbecue tex-mex

LOWHIGHKEEPWARMOFF3Parts and Features1. Plastic Lid 2. Glass Lid3. Cooking Vessel4. Base5. Control Knob CapacityHow much does your slow cooker hold?Th

Page 24 - Fondue au chocolat

30La olla eléctrica de cocción lenta de 9 x 13 pulgadas (23 x 33 cm) es indispens-able para sus fiestas ya que conserva calientes los platos preparado

Page 25 - Service à la clientèle

31Adaptación de recetasCiertos ingredientes no son adecua-dos para una cocción larga en una ollade cocción lenta. La pasta, losmariscos, la leche, la

Page 26 - ¡GUARDE ESTAS INSTRUCCIONES!

32RecetasSalsa con queso2 (2 libras/900 g) barras de queso para untar procesado y pasteurizado, cortado en trozos de 2 pulgadas (6 cm)11⁄2cuartos (1,5

Page 27 - Partes y funciones

33Carne de res a la cebolla1⁄2 taza (125 ml) de salsa para bistec6 libras (2,7 kg) de cuarto trasero o cuadril de res2 cucharadas (90 ml) de cebolla p

Page 28 - Uso de su olla eléctrica

34Papas horneadasFrotar y lavar las papas para hornear y perforar la piel en varios lugares con untenedor. Apilar las papas en forma de pirámide en la

Page 29

35Grupo HB PS, S.A. de C.V.Monte Elbruz No. 124 Int. 601Col. Palmitas PolancoMéxico, D.F. C.P. 11560Tel. 52 82 31 05 y 52 82 31 06Fax. 52 82 3167PRODU

Page 30 - Cómo usar la olla eléctrica

36RED DE CENTROS DE SERVICIO AUTORIZADA GRUPO HB PS, S.A. DE C.V.Distrito FederalELECTRODOMÉSTICOSAv. Plutarco Elias Cailes No. 1499Zacahuitzco MEXICO

Page 31 - Limpieza

1. Before first use, wash the glass lid,plastic lid and cooking vessel in hot,soapy water. Rinse and dry. Do notimmerse base in water.2. Prepare recip

Page 32 - Jambalaya

5HEAT SETTING LOW HIGH2 5 pound/2.25 kg Whole Chickens 8 65-6 pounds (2.25-2.7 kg) Beef Roast 10 53-4 pounds (1.35-1.8 kg) Boneless, Smoked Ham 8 5Ba

Page 33 - Papas nuevas asadas

6The 9x13 (23x33x10 cm) slow cooker will be a party/entertaining essential to keepslow cooked or conventionally baked dishes warm for hours safely.How

Page 34 - Pastel de moras

7Adapting RecipesSome ingredients are not suited forextended cooking in the slow cooker.Pasta, seafood, milk, cream, or sourcream should be added 2 ho

Page 35 - PÓLIZA DE GARANTÍA

8Dips and SaucesSalsa con Queso2 (2-pound/900 g) blocks pasteurized processed cheese product, cut in 2-inchpieces11⁄2 quarts (1.5 L) salsa4 (6-ounce/1

Page 36 - -SILEX CANADA,INC

9Soups and Stews Jambalaya11⁄2 pounds (675 g) boneless, skinless chicken breast, cut into 1-inch (2.5 cm) cubes1 pound (450 g) sausage, cooked2 (28-ou

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