Slow Cooker840126500English ... 2USA: 1-800-851-8900Français ...
10Main DishArroz con Pollo2 (3-pound/1.35 kg) chickens, cut in pieces1 14.5-ounce (415 g) can Italian-style stewed tomatoes1 16-ounce (450 g) bag froz
11Main DishSweet & Pungent Meat Balls5 pounds (2,250 g) frozen cooked meatballs2 (12-ounce/375 ml) jars grape jelly2 (12-ounce/375 ml) jars curran
12Side DishesGlazed Carrots5 pounds (2.25 kg) baby carrots1 medium onion, sliced1⁄4 teaspoon (1.25 ml) salt3⁄4 cup (175 ml) honey3⁄4 cup (175 ml) apri
13DessertsNew Orleans Bread Pudding16 cups (4 L) bread cubes, diced10 cups (2.5 L) milk, scalded8 eggs, beaten3 cups (750 ml) sugar2 teaspoons (10 ml)
14Customer ServiceIf you have a question about your slow cooker, call our toll-free customer servicenumber. Before calling, please note the model, typ
15Autres renseignements de sécurité aux consommateursIMPORTANTES PRÉCAUTIONSCONSERVEZ CES INSTRUCTIONS !Lors de l’utilisation d’appareils électroménag
16Pièces et caractéristiquesLe bouton de commande sur la mijo-teuse offre un réglage à faible et hautetempérature pour la cuisson. Leréglage de mainti
17Mode d’utilisation de la mijoteuse1. Avant l’utilisation initiale, laver le couvercle et le plat dans de l’eau chaude savonneuse. Rincer et sécher.N
18Conseils de mijotage• Le couvercle de la mijoteuse ne fermepas hermétiquement sur le plat, maisdoit être centré sur le plat pour donnerles meilleurs
19La mijoteuse 23 x 33 x 10 cm (9 x 13 po) sera essentielle pour les réceptionspour garder pendant des heures au chaud sans danger les plats mijotés
This product is intended for household use only.This appliance is equipped with a polarizedplug. This type of plug has one blade widerthan the other.
20Adaptation de recettesCertains ingrédients ne conviennentpas à la cuisson prolongée dans la mijoteuse. Les pâtes alimentaires, lesfruits de mer, le
21Salsa con Queso2 morceaux de 2 livres (900 g) de tartinade de fromage fondu pasteurisé, coupéen morceaux de 2 po (5 cm) 11⁄2 pinte (1,5 L) de salsa
22Arroz con Pollo2 poulets (3 livres/1,35 kg), coupés en morceaux1 boîte (14,5 onces/415 g) de tomates italiennes à l’étuvée 1 sachet (16 onces/450 g)
23Boulettes de viande aigres-douces5 livres (2,25 kg) de boulettes de viande congelées, cuites2 pots (12 onces/375 ml) de gelée de raisins2 pots (12 o
24Tourte aux baies sauvages4 livres (1,8 l) de baies fraîches2 tasses (500 ml) de sucre1⁄2tasse (125 ml) de tapioca à cuisson rapide1⁄2tasse (125 ml)
25Service à la clientèleSi vous avez une question au sujet de la mijoteuse, composer notre numéro sansfrais d’interurbain du service à la clientèle. A
26SALVAGUARDIAS IMPORTANTES¡GUARDE ESTAS INSTRUCCIONES!Cuando use aparatos eléctricos, es importante seguir todas las precauciones de seguridadque inc
27LOWHIGHKEEPWARMOFFPartes y funciones1. Tapa plástica2. Tapa de vidrio3. Vasija de cocción4. Base5. Perilla de controlCapacidad¿Cuánto soporta la oll
281. Antes del primer uso, lave la tapa devidrio, tapa plástica y vasija de coc-ción en agua caliente y jabonosa.Enjuague y seque. No sumerja labase e
29GRADUACIÓN DE TEMPERATURA BAJA ALTA2 pollos enteros de 5 libras (2,25 kg) 8 6Bife de res de 5-6 libras (2,25-2,7 kg) 10 5Jamón ahumado, deshuesado d
LOWHIGHKEEPWARMOFF3Parts and Features1. Plastic Lid 2. Glass Lid3. Cooking Vessel4. Base5. Control Knob CapacityHow much does your slow cooker hold?Th
30La olla eléctrica de cocción lenta de 9 x 13 pulgadas (23 x 33 cm) es indispens-able para sus fiestas ya que conserva calientes los platos preparado
31Adaptación de recetasCiertos ingredientes no son adecua-dos para una cocción larga en una ollade cocción lenta. La pasta, losmariscos, la leche, la
32RecetasSalsa con queso2 (2 libras/900 g) barras de queso para untar procesado y pasteurizado, cortado en trozos de 2 pulgadas (6 cm)11⁄2cuartos (1,5
33Carne de res a la cebolla1⁄2 taza (125 ml) de salsa para bistec6 libras (2,7 kg) de cuarto trasero o cuadril de res2 cucharadas (90 ml) de cebolla p
34Papas horneadasFrotar y lavar las papas para hornear y perforar la piel en varios lugares con untenedor. Apilar las papas en forma de pirámide en la
35Grupo HB PS, S.A. de C.V.Monte Elbruz No. 124 Int. 601Col. Palmitas PolancoMéxico, D.F. C.P. 11560Tel. 52 82 31 05 y 52 82 31 06Fax. 52 82 3167PRODU
36RED DE CENTROS DE SERVICIO AUTORIZADA GRUPO HB PS, S.A. DE C.V.Distrito FederalELECTRODOMÉSTICOSAv. Plutarco Elias Cailes No. 1499Zacahuitzco MEXICO
1. Before first use, wash the glass lid,plastic lid and cooking vessel in hot,soapy water. Rinse and dry. Do notimmerse base in water.2. Prepare recip
5HEAT SETTING LOW HIGH2 5 pound/2.25 kg Whole Chickens 8 65-6 pounds (2.25-2.7 kg) Beef Roast 10 53-4 pounds (1.35-1.8 kg) Boneless, Smoked Ham 8 5Ba
6The 9x13 (23x33x10 cm) slow cooker will be a party/entertaining essential to keepslow cooked or conventionally baked dishes warm for hours safely.How
7Adapting RecipesSome ingredients are not suited forextended cooking in the slow cooker.Pasta, seafood, milk, cream, or sourcream should be added 2 ho
8Dips and SaucesSalsa con Queso2 (2-pound/900 g) blocks pasteurized processed cheese product, cut in 2-inchpieces11⁄2 quarts (1.5 L) salsa4 (6-ounce/1
9Soups and Stews Jambalaya11⁄2 pounds (675 g) boneless, skinless chicken breast, cut into 1-inch (2.5 cm) cubes1 pound (450 g) sausage, cooked2 (28-ou
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